Loading...

Tests en Assessments

Ontdek welke tests bij jouw vragen passen.

Onze tests geven inzicht in drijfveren, persoonlijkheid, loopbaanrichting, teamsamenstelling, kandidatenselectie en meer. Ontdek welke tests bij jouw vragen passen.


Big 5
Onze Big5 test (NEO-PI3) brengt jouw gehele persoonlijkheid in beeld op 5 hoofddimensies: Extraversie, Openheid, Altruïsme, Consciëntieusheid en Stressgevoeligheid. Doordat je jezelf beter leert begrijpen, wordt je in staat gesteld effectiever gebruik te maken van jouw unieke kenmerken. De Big5 geeft onder andere inzicht in functioneren, loopbaanoriëntatie, (persoonlijk) leiderschap, samenwerking en persoonlijke voorkeuren.

Loopbaanrichtingen
Onze loopbaanrichtingen test (RIASOC Holland) levert je een zeer concreet overzicht van voor jou mogelijke loopbaanrichtingen. Volledig afgestemd op jouw vaardigheden, voorkeuren en competenties krijg je een uitgebreide rapportage, waarin precies staat welke functies bij je zouden kunnen passen.

EnergyDrives EnergyDrives geeft inzicht in jouw belangrijkste drijfveren: krijg jij van energie van resultaat? Of juist van strategie? Of van mensen? Of misschien wel van alle drie? En waar loop jij op leeg? EnergyDrives wordt toegepast bij onder andere samenwerkingsvraagstukken, (loopbaan)coaching, inspiratiesessies en leiderschapsontwikkeling.

Jouw ontwikkeling start hier. Wat heb jij in je?

En wat kun je doen om het meer naar buiten te laten komen? Onze trainingen zijn primair gericht op de doorontwikkeling van jouw kwaliteiten. We helpen je de specifieke punten waarop jij je wilt ontwikkelen verder te brengen en dagen je uit om verder te kijken dan je eigen mogelijkheden. Creëer je eigen ruimte!

Bekijk onze trainingen

 

 

Wat zeggen onze klanten

De dag begon met weerstand, maar de teamcoach wist ons aan de slag te krijgen.

Zorg & Welzijn

Wat zeggen onze klanten

Een hele leerzame en leuke training, met veel interactie, waardoor ik voortaan beter training geef aan mijn eigen klanten.

ICT consultant – 4PS

Wat zeggen onze klanten

Na een mooi opleidingstraject van 6 dagen waarin ik heb gewerkt aan mijn zelfontwikkeling, heb ik drie teamsessies gegeven die in het teken stonden van Teamontwikkeling. De trainer was bij deze sessies aanwezig als mijn coach. Ik heb een fijn team waaraan ik leiding geef en ik was al mooi op weg, maar deze sessies en de coach hebben eraan bijgedragen dat ik met nog meer energie en zelfvertrouwen voor deze groep sta. Vanuit kennis en ervaring werd opbouwende feedback gegeven. Hierdoor inspireerde en motiveerde hij me om het maximale uit mezelf te halen.

Lieke van Dun – Rabobank Nederland

Wat zeggen onze klanten

Door de duidelijke en inspirerende rol van de teamcoach hebben wij onze onderlinge communicatie bloot gelegd. Dit geldt zowel voor het managementteam als voor het team van pedagogisch medewerkers. Wat een super dag door de openheid van de collega’s en de zeer positieve rol van de teamcoach.

Jennie van den Berg - Jennie's Kindercentra

Wat zeggen onze klanten

Van Slooten & Partners en Newpublic hebben een fijne samenwerking opgebouwd. Onze trainees worden door VSP getraind, zodat zij kunnen Durven, Doen en Delen bij gemeenten en andere overheidsorganisaties waar zij hun opdrachten uitvoeren. Onze wensen worden vertaald naar zeer goede trainingen, gericht op persoonlijke ontwikkeling. De afstemming en voorbereiding verloopt zorgvuldig waardoor de spijker op zijn kop wordt geslagen tijdens de trainingen. De trainees krijgen direct toepasbare handvaten, in een plezierige en veilige sfeer. Zij kijken uit naar de trainingen en genieten van de groei de zij mede dankzij de trainingen doormaken. 

Rebecca van de Lagemaat – New Public

Wat zeggen onze klanten

In een zesdaags opleidingstraject sessies hebben we aandacht besteed aan teamleiderschap. Met behulp van verschillende werkvormen werd er o.a. gesproken over het begeleiden van teamprocessen, het creëren van zelfsturing binnen het team en de verschillende stijlen van teamleiderschap. Uitermate prettig in deze training was de wijze waarop de trainer ieder individu in de groep de volle aandacht gaf. Het lukte hem om bij elk ontwikkelpunt een positieve feedback te geven waardoor iedereen zich kwetsbaar durfde op te stellen.

Albert Dijkstra – Rabobank Nederland

Wat zeggen onze klanten

Dankzij de leuke en interactieve trainingen van Karsten weet ik nu waar ik energie van krijg en welke uitdagingen voor mij belangrijk zijn. Hierdoor kon ik gericht op zoek naar de volgende stap in mijn carrière, ben ik ervan bewust dat een loopbaan niet in beton gegoten is en dat je altijd goed naar je gevoel moet luisteren.

Tim van Muijden – Gemeente Zwolle

Wat zeggen onze klanten

Het trainingstraject voor teamleiders en teamontwikkeling heb ik ervaren als erg leerzaam door verschillende theorieën, intervisie momenten, werkvormen en praktijkopdrachten. De trainer zorgde voor persoonlijke interactie en een toegankelijke sfeer tijdens de training. Ter afsluiting is de trainer aanwezig geweest bij teamsessies met mijn eigen team, hier heb ik essentiële feedback mogen ontvangen om het trainingstraject succesvol af te sluiten.

Anouk Mutsaers - Rabobank Nederland

Wat zeggen onze klanten

Een leuke workshop, die inzicht gaf in mijn eigen drijfveren en die van mensen met wie ik werk, waardoor ik beter zicht heb op mezelf en op mijn omgeving. Daardoor ben ik me bewuster geworden van mijn eigen handelen.

Hypotheekadviseur – Achmea Woonfonds

Wat zeggen onze klanten

De trainer wist goed contact te maken met de groep. Met gevoel voor humor werden de nodige inzichten bij de deelnemers gerealiseerd!

Marieke Peterson - Talentenregio Gemeente Zwolle

Wat zeggen onze klanten

Tijdens de heidag met het MT klantinteractie hebben wij vanuit Van Slooten & Partners een kennissessie gehad over teamprocessen en teamontwikkeling. Op een verhelderende wijze werden we meegenomen in de theorie. Waardevolle informatie die we inzetten voor onze koers naar 2017. Dank voor deze interessante Kennissessie.

Nicolle van Uden – Rabobank

Wat zeggen onze klanten

Waar je ook staat: blijf jezelf altijd spiegelen! Vooral als je steeds in diezelfde valkuilen lijkt te wandelen. De coach heeft me écht verder op weg geholpen. Hij combineerde zijn kritische, analytische blik met humor en een praktische houding. Een gouden combinatie!

Annemieke Wilzing – New Public

Wat zeggen onze klanten

Een hele fijne dag die ons als team echt verder helpt om de samenwerking te verbeteren.

Medische sector